رپورتاژ

طرز تهیه قهوه زعفران و خواص زعفران لاته

در مورد قهوه زعفران ، برخی از افرادی که سالها قهوه می نوشند مدتهاست که از رفتن به کافه های مختلف و نوشیدن قهوه متعجب شده اند ، پس چرا نام قهوه زعفران یا لاته را نمی شنوید؟ در اینجا سعی می کنیم یک بررسی و تهیه جامع از این دو نوشیدنی انجام دهیم و همچنین خواص و فواید آنها را توضیح دهیم. برخلاف آنچه که به نظر می رسد یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های ایران باشد ، این نوشیدنی نیز با فرهنگ و گذشته ما گره خورده است.

لاته زعفران چیست ؟

قهوه زعفران آماده کنید بدانید که این نوشیدنی چیزی بیشتر از دم کرده زعفران نیست و بیشتر به چای زعفران شباهت دارد تا قهوه. این نوشیدنی گرم و شیرین توسط سوزان ها در هنگام مراسم خواستگاری ساخته می شود و آنها از آن به عنوان نمادی برای انتقال پیام به خانواده داماد استفاده می کنند. وقتی قهوه زعفران در خانه عروس سرو می شود ، خانواده عروس واکنش مثبتی نشان می دهند و همه باید دهان خود را شیرین کنند. برای برخی از جنوبی ها ، قهوه زعفران یک قهوه سنتی است که با سنت های خاصی سرو می شود ، اما وقتی یک نوشیدنی گرم و معطر می خواهید ، می دانید که چگونه قهوه و چای زعفران را به روش سنتی درست کنید. طعم و رایحه خاص.

طرز تهیه

برای تهیه زعفران لاته به مواد زیر احتیاج دارید.

  1. شکر به دلخواه (ما یک قاشق غذاخوری را توصیه می کنیم)
  2. دو قاشق غذاخوری پودر قهوه
  3. دو قاشق غذاخوری آب جوش (برای دم کردن زعفران)
  4. سه چهارم فنجان شیر
  5. یک چهارم قاشق چای خوری زعفران (لازم است با کمی آب دم شود).

اولین قدم این است که زعفران را به دو روش دم کنید ، آبی که درست می کنیم را بجوشانیم یا از یخ استفاده کنیم. بعد از دم كردن زعفران ، قهوه را در ظرف مناسبی با شكر و آب جوش بریزید. سپس ، با استفاده از همزن برقی یا دستی ، مخلوط کنید تا خامه ای شود. سپس چند قطعه یخ را در یک لیوان مناسب ریخته و سه چهارم لیوان شیر را روی آن بریزید. به یاد داشته باشید که شیر استفاده شده باید سرد باشد. برای تهیه زعفران لاته ، زعفران دم کرده را به شیر اضافه کنید. خمیر را روی شیر ریخته و با قاشق پخش کنید. در صورت تمایل می توانید از آن برای تزیین تکه های شکلات یا خلال بادام زمینی و بادام استفاده کنید. منبع : cafe70.ir

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا