اجتماعی

قتل داماد توسط 3 برادرزن قمه‌کش در شهرک باقری

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فروردین‌ماه امسال، مرگ مشکوک مرد جوانی در خانه‌ای در شهرک شهید باقری به مرکز فوریت‌های پلیسی110، گزارش داده شد که به دنبال اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی در خانه مورد نظر با جسد مرد جوانی مواجه شدند که هدف ضربات بی‌امان قمه قرار گرفته بود؛ بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد که مقتول داماد خانواده بوده و توسط 3 نفر از برادرزن‌های خود قربانی جنایت شده است.

قتل 100دلاری تورلیدر ایرانی به دست مرد عرب در تهران

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، داماد خانواده به‌خاطر اختلافات شخصی با 3 نفر از برادرزن‌های خود درگیر شده و در جریان این نزاع خونین به قتل رسیده است همچنین عاملان جنایت پس از ارتکاب جرم قبل از رسیدن پلیس پا به فرار گذاشته‌اند.

پس از بررسی‌های میدانی در صحنه جرم، کارآگاهان مأموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی ابتدا مخفیگاه متهمان را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری آنها اقدام کنند.

جسد برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان جنایی اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت ادامه دارد.

انتهای پیام/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا