رپورتاژ

چک لیست نهایی تمیز کردن آشپزخانه

با این چک لیست های گسترده روزانه، هفتگی، ماهانه و سه ماهه، نظافت عمیق آشپزخانه خود را کاهش دهید.

30 روز پاکسازی با خلوص

وقتی نوبت به تمیز کردن آشپزخانه می‌رسد، می‌توانید با یک چک لیست گسترده کار را کم‌تر کنید. داشتن چک لیست های مختلف برای وظایف روزانه، هفتگی، هفتگی و سه ماهه نیز به تقسیم کارها به یک برنامه قابل مدیریت کمک می کند. در اینجا چک لیست های مختلفی برای تمیز نگه داشتن عمیق آشپزخانه شما در آینده وجود دارد.

چک لیست تمیز کردن آشپزخانه

قبل از شروع، مطمئن شوید که تمام وسایل نظافتی ضروری را در دسترس دارید. این موارد برای هر نظافت، چه در حال انجام کارهای روزانه یا ماهانه باشید، استفاده خواهند شد.

  • مسواک قدیمی
  • برس های اسکراب
  • حوله های میکروفیبر
  • ماپ میکروفیبر
  • گردگیر میکروفیبر
  • پاک کننده طبیعی سطوح روزانه
  • لکه بر طبیعی
  • پاک کننده سطوح ضد عفونی کننده

نکته حرفه ای: اسفنج های سینک حاوی میکروب ها و باکتری ها هستند، بنابراین حتما آنها را حداقل هر هفته عوض کنید.

چک لیست تمیز کردن روزانه آشپزخانه

این کارهای تمیز کردن سریع معمولاً کم حجم هستند اما به مرتب نگه داشتن این اتاق بعد از یک روز پخت و پز و آماده کردن غذا کمک می کنند.

  • کانترها و هود هواکش را اسپری کرده و پاک کنید
  • ریزش ها و هر وسیله و دستگیره در را پاک کنید
  • جارو کف
  • سینک ظرفشویی را با پاک کننده ضد عفونی کننده تمیز کنید
  • بارگیری و تخلیه ماشین ظرفشویی
  • مراقب هر ظروفی باشید که نیاز به شستن با دست دارد
  • مرتب کنید و هر گونه به هم ریختگی را از بین ببرید
  • زباله ها را بیرون بیاورید و در صورت نیاز بازیافت کنید
  • پارچه تمیزکننده یا دستمال ظرفشویی را تعویض کنید

نکته حرفه ای: ضدعفونی منظم مناطقی مانند کلیدهای چراغ و دستگیره درها به ویژه در فصل سرما و آنفولانزا بسیار مهم است.

چک لیست هفتگی تمیز کردن آشپزخانه

این کارهای هفتگی بار تمیز کردن عمیق ماهانه شما را کمی سبک‌تر می‌کند و همچنین خانه‌تان را روان و تمیز می‌کند.

  • کف را تمیز کنید
  • وسایل تمیز مانند توستر و قهوه ساز
  • یخچال و قسمت داخلی آن را پاک کنید
  • داخل مایکروفر را تمیز کنید
  • غذاهای باقی مانده و تاریخ مصرف گذشته را دور بریزید
  • سینک، از جمله دسته شیر آب را ضد عفونی کنید
  • کابینت ها، از جمله دستگیره ها را پاک کنید
  • اسفنج ها را دور بیندازید یا ضدعفونی کنید
  • لوازم نظافت را دوباره پر کنید
  • تنظیم خود تمیز شونده را روی فر بگذارید

نکته حرفه ای: مرتباً بررسی کنید که دمای یخچال شما روی 40 درجه فارنهایت یا کمتر و دمای فریزر شما روی 0 درجه فارنهایت یا کمتر باشد تا از مسمومیت غذایی یا آلودگی جلوگیری شود.

چک لیست ماهانه نظافت آشپزخانه

به لطف کارهای تمیز کردن روزانه و هفتگی شما، تمیز کردن عمیق ماهیانه آشپزخانه شما نباید خیلی سخت باشد. این وظایف ماهانه تضمین می کند که این اتاق به راحتی بی لک باقی می ماند.

 

  • درب کابینت و کابینت را ضد عفونی کنید
  • یخچال را تمیز کنید
  • هر دوغاب کاشی اطراف سینک را تمیز کنید
  • هر کشو و کابینت را شلوغ کنید
  • بالای کابینت ها، یخچال و وسایل روشنایی را گردگیری کنید
  • قالی یا فرش را بشویید
  • پنجره ها را تمیز کنید
  • ماشین ظرفشویی خود به خصوص فیلتر را تمیز کنید
  • موجودی انبار و فریزر را تهیه کنید
  • سطل زباله را تمیز کنید

نکته حرفه ای: اضافه کردن یک مرحله ضدعفونی کننده به روال تمیز کردن، بیماری های ناشی از غذا را که در بسیاری از آشپزخانه ها رایج است، کاهش می دهد.

چک لیست فصلی تمیز کردن آشپزخانه

با تغییر فصول، شما وظایف خاصی را نیز در هر اتاق خانه خود خواهید داشت، به خصوص در اتاقی که حول محور آماده سازی غذا و غذا خوردن است.

 

  • یخچال را از برق بکشید و کویل ها را تمیز کنید
  • زیر یخچال تمیز کنید
  • فر را تمیز کنید
  • کشوها و تقسیم کننده های خود را بشویید
  • موجودی قفسه ادویه را تهیه کنید
  • وسایل آشپزی و آشپزی را مرتب کنید
  • هرگونه تله آفت را تعویض کنید
  • دیوارها و سقف را بشویید تا چربی یا بخار تجمع یافته از بین برود

نکته حرفه ای: وقتی صحبت از شستشوی اقلام برای تماس منظم با مواد غذایی می شود، آنها را با آب داغ در دمای حدود 140 درجه فارنهایت بشویید.

چگونه به برنامه تمیز کردن آشپزخانه پایبند باشیم

داشتن چک لیست های منظم به شما کمک می کند تا به برنامه منظم تمیز کردن آشپزخانه خود پایبند باشید. از آنجایی که این اتاق فعالیت روزانه زیادی دارد، داشتن یک برنامه دقیق برای ضدعفونی کردن وسایل و مکان‌های با لمس بالا و همچنین اطمینان از درست بودن همه چیزهایی که برای تهیه غذا و وسایل آشپزی تمیز نیاز دارید، مهم است.

همچنین مطمئن شوید که تمام لوازم نظافتی و لوازم جانبی خود را برای زمانی که به آنها نیاز دارید در انبار نگهداری کنید. داشتن یک اشتراک منظم برای تمام وسایل نظافتی ضروری و پر کردن مجدد، این اطمینان را ایجاد می کند که هنگام شروع کارهای تمیز کردن روزانه یا هفتگی خود، هرگز چیزی را از دست ندهید.

با خلوص، آشپزخانه خود را به طور طبیعی تمیز نگه دارید

وقتی نوبت به تمیز نگه داشتن آشپزخانه شما می رسد، ما شما را با فرمول های طبیعی و گیاهی، از جمله صابون ظرفشویی طبیعی، پاک کننده سطوح ضد عفونی کننده، تمیز کننده سطوح روزانه و موارد دیگر پوشش داده ایم. از آنجایی که این اتاق مرکز تهیه غذا و وعده های غذایی خانوادگی است، باید پاک کننده هایی را انتخاب کنید که برای همه اعضای خانواده شما موثر و ایمن باشد.

با تعهد ما به مواد طبیعی و فرمول های سازگار با محیط زیست، هرگز نگران تمیز و ایمن نگه داشتن این اتاق برای کل خانواده خود نخواهید بود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا